Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Prospectus & financiële informatiedocumentatie

Op deze pagina treft u een overzicht van de formele juridische financiële documenten die relevant zijn voor de producten die op deze website worden getoond.

Onderaan deze pagina treft u ook een link naar een pagina die een overzicht biedt van de participaties van BNP Paribas en ondernemingen die BNP Paribas een mandaat hebben toevertrouwd voor verrichtingen op kapitaal.

Algemene voorwaarden, de werking, risico’s en kosten van beleggingsproducten en eventuele supplementen worden in het basisprospectus weergegeven. De definitieve voorwaarden vormen een aanvulling op het basisprospectus en bevatten specifieke voorwaarden per uitgifte van nieuwe producten. Zowel het toepasselijke basisprospectus als de specifieke definitieve voorwaarden kunt u op de productdetailpagina van elk beleggingsproduct op deze website vinden onder het tabblad ‘documenten’. Aldaar treft u eveneens de productspecifieke Essentiële Beleggersinformatiedocumentatie.

Ook treft u op deze pagina de statuten van de groepsentiteit van BNP Paribas en documenten met betrekking tot de financiële verslaggeving.

Financiële informatie: https://rates-globalmarkets.bnpparibas.com/gm/Public/LegalDocs.aspx

Emittent BNP Paribas Issuance BV:

Garantie-steller BNP Paribas Group SA

Basisprospectus

Samenvatting van het basisprospectus

  • Beschikbaar per 2 juli 2020

Statuten van de vennootschap

Reclame-uiting

De belangrijkste risico’s en kosten en uitleg over de werking staan ook beschreven in de algemene productbrochures. Productbrochures zijn reclameuitingen en vormen geen vervanging van het prospectus, eventuele supplementen op het prospectus en de definitieve voorwaarden. Een goedkeuring van het prospectus door toezichthouder AFM vormt geen aanbeveling om in de prodcuten die deel uitmaken van dat prospectus te beleggen.

Als u vragen heeft, of als het prospectus of de definitieve voorwaarden niet goed worden weergegeven, kunt u contact met ons opnemen.

Juridische en deontologische informatie t.a.v. participaties en mandaten

De analisten van BNP Paribas Wealth Management kunnen onderzoek publiceren over ondernemingen waarin BNP Paribas participeert. De publicaties over ondernemingen die BNP Paribas mandaten hebben toevertrouwd voor verrichtingen op kapitaal zijn onderworpen aan beperkingen. Klik hier voor de overzichtspagina.

Notice To Holders

Op 1 oktober 2022 is BNP Paribas Securities Services SCA samen gegaan met BNP Paribas SA.

2022-10-01: BNP Paribas intragroup merger

Terug naar de bovenkant van de pagina