Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Handelen met de producten van BNP Paribas

In België worden producten van BNP Paribas aangeboden die primair zijn uitgegeven in Nederland en Frankrijk. Op deze pagina leest u een toelichting.

De producten van BNP Paribas Markets die op deze website worden weergegeven, zijn ingedeeld in twee groepen. Ten eerste is er de groep producten die vanuit Nederland worden uitgegeven: de groep ‘Producten Amsterdam’. Ten tweede is er de groep producten die vanuit Frankrijk worden uitgegeven: de groep ‘Producten Parijs’. Beide groepen producten zijn bij Euronext beschikbaar op het multilaterale handelssysteem ‘Euronext Paris Access’. Daarnaast zijn beide groepen producten verhandelbaar op handelsplatform CATS.

Doorgaans zullen Belgische banken en brokers de handel in beide groepen van producten faciliteren. De meeste banken en brokers geven u toegang tot Euronext en enkelen tot CATS.

Op de productdetailpagina van elk beleggingsproduct op deze website kunt u in de tabel onder het kopje ‘Details’ de relevante productgroep waarnemen alsmede de handelstijden van dat product op respectievelijk Euronext en CATS.

Let u er op dat de onderliggende waarden verhandeld kunnen worden buiten de handelstijden van het betreffende product. Dat kan betekenen dat de onderliggende waarde het Stop loss-niveau van uw product kan bereiken of passeren op het moment dat het product niet verhandelbaar is op Euronext of CATS. U kunt dan niet uw positie sluiten met het doel te vermijden dat u een positie bezit op het moment van beëindiging van het product.

Verhandelbaarheid Producten Amsterdam

Euronext
Alle Turbo’s en Boosters: 08:00 – 18:30 uur

CATS
Alle Turbo's en Boosters op Europese individuele aandelen: 08:00 – 18:30 uur
Alle overige Turbo’s: 08:00 – 22:00

Vragen en informatie Producten Amsterdam

Voor vragen en informatie kunt zich wenden tot markets@bnpparibas.com , het gratis telefoonnummer 0800-63336 of ons nummer voor beleggers die zich niet in Nederland of België bevinden [+31 20 550 1150](tel:+31 20 550 1150). Langs deze weg kunnen wij u in het Nederlands en het Engels te woord staan.

Vragen en informatie Producten Parijs

Voor vragen en informatie kunt zich wenden tot warrants.info@bnpparibas.com , het gratis telefoonnummer 0800-63336 of ons nummer voor beleggers die zich niet in Nederland of België bevinden [+31 20 550 1150](tel:+31 20 550 1150). Langs deze weg kunnen wij u in het Nederlands en het Engels te woord staan.

De aanschaf van beleggingsproducten brengen bepaalde risico’s met zich mee, zoals koersrisico, hefboomrisico, kredietrisico en liquiditeitsrisico. Beleggingsproducten zijn daarom niet geschikt voor iedere belegger. Lees voor meer informatie over de werking, kosten en risico’s de brochure, definitieve voorwaarden en het prospectus op de productpagina van iedere product.

Terug naar de bovenkant van de pagina