Naar content Naar zoeken Navigatie overslaan

Navigatie

Contact

Indien u een vraag, klacht of suggestie heeft inzake onze producten of service, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 9:00 en 17:30 uur. Mocht u ons buiten dit tijdvenster willen bereiken, dan verzoeken wij u vriendelijk een e-mail te sturen.

Contact options

Telefoon

Assistentie nodig? Bel ons van maandag tot en met vrijdag tussen 08h00 en 18h30 op telefoon nummer: 0800 63336

E-mail

En français ou en anglais :warrants.info@bnpparibas.com

In het Nederlands of in het Engels: markets@bnpparibas.com

Adres

Listed Product Solutions Montagne du Parc 3 1000 Bruxelles Belgique

Klachten

Heeft u een klacht? Kijk op deze klachtenpagina voor een uitgebreide beschrijving van het indienen van een formele klacht.

Heeft u een probleem of onduidelijkheid met betrekking tot een dringende handelssituatie die mogelijk tot een klacht kan leiden? Neemt u dan alstublieft direct telefonisch contact met ons op via 0900 MARKETS (0900 6275387) of +31 20 550 1150 vanuit het buitenland, zodat wij u waar mogelijk duidelijkheid kunnen verschaffen en samen met u kunnen kijken hoe het beste met de situatie omgegaan moet worden.

Kijk voor meer informatie over BNP Paribas zoals gedetailleerde credit ratings en financiële informatie op www.bnpparibas.com.

Rewards@Work

Indien u via uw werkgever gebruik maakt van het Rewards@Work programma wat door BNP Paribas gefaciliteerd wordt, kunt u uw vragen richten aan:

 • Dhr A. van Wilder: allan.vanwilder@bnpparibasfortis.com (nederlands- frans- en engelstalig)

 • Dhr H. Chessel: hugo.chessel@bnpparibasfortis.com (alleen frans- en engelstalig)

 • Dhr O. De Oliviera Heiremans: otavio.deoliveiraheiremans@bnpparibasfortis.com (alleen frans- en engelstalig)

Team

 • Rogier San Giorgi avatar

  Rogier San Giorgi

 • Dirk Jan Breeman avatar

  Dirk Jan Breeman

Over

De BNP Paribas Groep

BNP Paribas is een toonaangevende bancaire en financiële dienstverlener in Europa. De Groep is aanwezig in 71 landen en heeft een totaal van bijna 200.000 medewerkers (april 2020).

De drie belangrijkste activiteiten van BNP Paribas zijn:

 • Retail Banking
 • Investment Solutions
 • Corporate & Investment Banking

Met de cliënt als centrale uitgangspunt van haar activiteiten, positioneert “the bank for a changing world” zich als een verantwoordelijke organisatie ten dienste van haar cliënten. Zij onderscheidt zich door haar rigoureuze aanpak in beheer van risico’s, de capaciteit zich aan de markt aan te passen en haar vermogen om te innoveren.

Kredietwaardigheid

BNP Paribas SA is één van de banken met de beste kredietwaardigheid ter wereld. De actuele kredietrating van BNP Paribas SA voor lang lopende schulden is per 15 april 2020 als volgt:

 • Standard & Poor's: A+
 • Fitch: AA-
 • Moody’s: Aa3

De actuele kredietrating van BNP Paribas Groep vindt u op www.bnpparibas.com.

Exchange Traded Solutions

Vanuit BNP Paribas Corporate & Investment Banking biedt de divisie Exchange Traded Solutions (retail)beleggers met gestructureerde producten toegang tot wereldwijde markten en diverse beleggingscategorieën (van indices, aandelen en grondstoffen tot valuta).

BNP Paribas is marktleider in Turbo’s en Boosters genoteerd op Euronext Amsterdam. Naast Turbo’s en Boosters is BNP Paribas tevens aanbieder van Rendement Certificaten, Klik & Klaar Notes en Memory Coupon Notes.

BNP Paribas is lid van NEDSIPA, een Nederlandse vereniging die het zich ten doel heeft gesteld beleggers voor te lichten over gestructureerde producten.

Turbo’s en Boosters

Met de gestructureerde producten van BNP Paribas kunt u inspelen op actuele thema’s en bieden wij u de mogelijkheid om te beleggen in moeilijk toegankelijke markten. Of het nu gaat om goud, olie, duurzame energie, valuta, wereldwijde indices of opkomende markten.

Met de producten van BNP Paribas heeft u mogelijkheden als versneld profiteren van koersbewegingen (Turbo's en Boosters), inspelen op neutrale, beperkt stijgende of -dalende markten (met Rendement Certificaten en/of Klik & Klaar Notes) of een periodieke coupon uitkering (zoals Memory Coupon Notes).

De producten van BNP Paribas staan genoteerd op Euronext Amsterdam van NYSE Euronext (“Euronext Amsterdam”) en zijn te verkrijgen via de meeste banken en/of brokers in Nederland.

Lees voor meer informatie over de kosten, risico’s en werking van elk product de brochure, het prospectus en de definities voorwaarden.

Terug naar de bovenkant van de pagina